ILove
Barlad
Anunturi
Anunturi din Barlad
Vremea
Meteo Barlad
Jobs
Locuri de munca
Stiri
Stiri din Barlad

Pensiunea Mira Barlad

Detalii

Adresa: drumul european E581 Barlad - Vaslui
Capacitate: 24 locuri
Facilitati cazare: Parcare, restaurant, piscina, room service, gratar/foisor, loc de joaca pentru copii, incalzire centrala, bar, aer conditionat, internet.
Preturi: de la 100 RON / noapte
Telefon: 0235 418 886 / 0769 003 370
Clasificare 4 margarete
Facilitati camere: TV plasma color, baie cu dus, saltele ortopedice, acces la internet

Descriere

Situata pe drumul european E581 (Dn24), la 10 km distanta de Barlad in spre directia Vaslui, Pensiunea Mira ofera liniste si odihna la preturi incredibile intr-o ambianta de lux si de maxim rafinament. Dispune de un restaurant spatios cu o capacitate de 130 locuri, satisface cele mai fine gusturi, in acelasi timp oferind posibilitatea de a servi masa la preturi accesibile. Deschis zilnic intre orele 08:00 – 00:00 (barul este deschis non-stop) restaurantul nostru va ofera o gama larga de preparate culinare din bucataria traditionala moldoveneasca si unele specialitati din bucataria internationala precum si meniuri vanatoresti (carne de mistret, caprioara, iepure).

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu grupuri sanitare cu dus, TV color, mobilier nou din lemn, saltele ortopedice, ferestre termopan. Pensiunea Mira este clasificata la 4 margarete. Incepand cu luna iunie a acestui an vom inaugura propria baza de agrement ce va contine piscina cu terasa si un spatiu special amenajat pentru copii.

Pensiunea Mira - Barlad 4 Pensiunea Mira - Barlad Pensiunea Mira - Barlad 2 Pensiunea Mira - Barlad 3

Data articol: Sunday, 3 March, 2013  

1 Comentariu

  1. dolphi says:

    As vrea sa stiu daca in perioada 13-15 iunie aveti o camera liberal pentru 2 persoane din afara tarii care vine LA intalnire in barlad. Cu colegii de liceu so care este pretul multumiri anticipate cu respect dolfi

Lasa un comentariu

I Love Barlad 2013 - Reguli generale